Cautare

965 de rezultate pentru "dragoste de ciocan" (3.83 secunde)
Comunistii moldoveni au scazut la 44,7%, dupa numararea a 99,8% din voturi, mentinandu-se totusi la 48 de mandate in viitorul Parlament, a anuntat Comisia Electorala Centrala.
Situatia politico-economica devine exploziva, iar ultimele informatii neoficiale acrediteaza ideea unei posibile debarcari a guvernului Boc in urmatoarele 72 de ore, daca nu se decid - si se si legifereaza - masuri de o duritate extrema.
'De cea mai mare atentie beneficiaza filialele conduse de vechi lideri locali puternici - aflati, in cele mai multe dintre cazuri, pe lista neagra a actualului sef national.
Pentru firmele "de casa" ale fostei Directii de Servicii Comunale din Targu Jiu, actuala SC Edilitara Public SA, criza nu s-a resimtit mai deloc.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Sorin Rosca Stanescu) Doua recente incidente sunt de natura sa redestepte si sa amplifice o alarma mai veche. Care incepe cu cateva extrem de triste constatari.
Remus Cernea, numit consilier de stat Premierul Victor Ponta a facut o serie de schimbari, miercuri, in aparatul de lucru al Guvernului. Liviu Harbuz si Remus Cernea au fost numiti consilieri de stat, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Exportatorii se afla prinsi intre ciocan si nicovala. ... Pe de alta parte, importurile se vor ieftini si vor fi mai reduse costurile investitiilor in tehnologie si echipamente importate. Numai ca, in drumul spre o retehnologizare cu iz de profitabilitate maxima, multi si-ar putea rupe gatul.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
Prefectul Marian i-a prezentat diplomatului german o succinta informare privind judetul Satu Mare, evolutia principalelor sectoare economice si cele mai importante obiective de investitii cu capital german din judet.
Organizata de primarul Iuliu Ilyes, la sedinta au participat conducerea Institutiei Prefectului - prefectul Radu Bud, subprefectul Rudolf Riedl si secretarul general Octavian Lazin - si conducerea Consiliului Judetean - presedintele stefan Szabo, vicepresedintii Paula Mare si Gheorghe Ciocan, respectiv secretarul general Cornelia Bota.
Investirea lui Radu Berceanu in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului a debutat cu demiterea din functia de director general al Aerportului International Bucuresti Baneasa a lui Eugen Ciocan.
La cea de a X-a editie a Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi - INVENTIKA 2006 care se va desfasura in perioada 3-7 octombrie a.c.
Pe muncitorii de la Electroputere nu-i intereseaza ce hram poarta investitorul arab care va cumpara fabrica, atâta timp cât acesta nu-i va trimite acasa si, eventual, le va mari salariile. ... Sapte ani au asteptat cu sufletul la gura venirea unui investitor, sapte ani de sperante si deceptii.
Daca aveti certificate de actionar la Electroputere emise în cadrul programului de privatizare în masa, ar fi bine sa verificati daca nu vi le-a vândut cineva fara stirea dumneavoastra.
Daca aveti certificate de actionar la Electroputere emise în cadrul programului de privatizare în masa, ar fi bine sa verificati daca nu vi le-a vândut cineva fara stirea dumneavoastra.
Daca aveti certificate de actionar la Electroputere emise în cadrul programului de privatizare în masa, ar fi bine sa verificati daca nu vi le-a vândut cineva fara stirea dumneavoastra.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
google-analytics.com